Politika privatnosti Politika privatnosti

Sadržaj

Ko smo mi

Ova prezentacija gabol.rs je zvanična internet prezentacija kompanije Gabol S.L. iz Valensije, Španija, namenjena srpskom tržištu.

Koje lične podatke prikupljamo, i zašto ih prikupljamo

Komentari

Kada posetioci ostave komentar na ovoj internet prezentaciji, čuvamo podatke koji su uneti kroz formular za komentar, kao i IP adresu i tip internet pretraživača posetioca kako bi smo pomogli u detekciji neželjene pošte (spam).

Anoniman niz karaktera koji se kreira od Vaše email adrese (hash – heš) može biti prosleđen Gravatar servisu, kako bi smo proverili da li ga koristite. Gravatar politika privatnosti je dostupna ovde: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobravanja Vašeg komentara, Vaša profilna slika će biti javno vidljiva u kontekstu Vašeg komentara.

Slike

Ako postavljate slike na ovu internet prezentaciju, nemojte ostavljati eventualne podatke o lokaciji koji se nalaze u slikama (EXIF GPS). Posetioci internet prezentacija mogu preuzeti i izvući takve podatke iz slika.

Kontakt formular

Podaci uneti kroz kontakt formular će biti prosleđeni službi prodaje OFFICECOM d.o.o.

Svi uneti podaci su namenjeni isključivo za kontakt naše službe prodaje i korisnika ove internet prezentacije, i kao takvi se automatski ne prosleđuju trećim stranama, osim uz eksplicitnu saglasnost korisnika, putem telefonskog razgovora ili razmene email poruka.

Cookies (kolačići)

Ako ostavite komentar na ovoj internet prezentaciji, možete odabrati da li ćete sačuvati Vaše ime i email adresu u kolačićima. Namena ove funkcije je da Vam olakša eventualno sledeće ostavljanje komentara, kako ne biste ponovo popunjavali ta polja. Ovi kolačići traju jednu (1) godinu.

Sadržaj umetnut sa drugih internet prezentacija

Strane na ovoj internet prezentaciji mogu sadržati umetnut sadržaj sa drugih internet prezentacija (slike, video zapise, članke…). Umetnuti sadržaj se ponaša na potpuno isti način kao da je korisnik posetio originalnu internet prezentaciju sa koje je sadržaj umetnut.

Te internet prezentacije mogu prikupljati Vaše podatke, koristiti kolačiće, umetnuti dodatno praćenje trećih strana, i pratiti Vašu interakciju sa umetnutim sadržajem, uključujući i interakciju sa umetnutim sadržajem ako imate nalog i prijavljeni ste na internet prezentaciju sa koje umetnuti sadržaj potiče.

Analitika

Sa kime delimo podatke

  • Google Analytics

Koliko dugo čuvamo podatke

Ako ostavite komentar, sam komentar se čuva neograničeno. To je potrebno kako bi smo prepoznali i odobrili bilo koje dodatne komentare automatski, umesto da ih držimo na čekanju.

Gde šaljemo Vaše podatke

Komentari posetilaca mogu biti provereni putem automatskog servisa za detekciju spam-a.