Dizajnirano u Španiji

U Gabolu se fokusiramo na kreativnost i inovaciju kod svih naših kolekcija. Dizajnersko odeljenje je zbog toga je jedan od naših stubova i čini ga tim od devet dizajnera različitih godina, koji iz dana u dan rade na kreiranju novih i interesantnih ideja koje se primenjuju na naše proizvode, uvek vodeći računa o trendovima i zahtevima kupaca u 5 kategorija: Travel, Business, Accessories, School i Urban.

Svaki naš dizajn ima jednu zajedničku karakteristiku: duh Mediterana. Vedrina Mediterana se reflektuje kroz svaki proizvod, kroz cvetne dezene i žive boje, kao što su tirkizna, terakota ili bela. Praktičnost našeg dizajna se uklapa u naš način života.

Gabol Srbija

U Gabolu se stalno implementiraju nove tehnologije kako bi se održao nivo inovacije, kao i da bi se kupcima ponudili proizvodi u skladu sa aktuelnim trendovima.

Materijali

Što se tiče asesoara, radimo sa pamukom, poliesterom, najlonom i drugim sintetičkim materijalima. Ovaj izbor materijala nam daje funkcionalnost i praktičnost koje klijenti traže i našim torbama i asesoarima. Što se tiče putnog programa, evolucija materijala je bila značajna. Gabol progresivno povećava kvalitet i trajnost svojih proizvoda.

Točkovi

Točkovi su ključna komponenta i vrlo važan faktor pri izboru kofera. Ranije smo ih pravili od PVC materijala, a sada smo prešli na TPU (termoplastični poliuretan), kako bi se smanjila buka pri korišćenju kofera.

Sigurnosni sistemi prtljaga

Gabol integriše TSA brave (TravelSentryApproved) u sve svoje kolekcije.

Tehničke karakteristike

Naši proizvodi poslovne namene se ističu odeljcima i tehničkim karakteristikama prilagođenim novim tehnologijama.
Takođe radimo na ergonomiji, čineći proizvode udobnijim sa svakom novom kolekcijom.

Univerzalne mere

Gabol proizvodi su prilagođeni najčešćim merama prenosivih računara i tableta. Takođe imaju jedinstvene pregrade za sve tipove mobilnih telefona.

Ekološki prihvatljivi proizvodi

Jedan od naših ciljeva je pravljenje ekološki prihvatljivih proizvoda, bez ftalata i PVC-a, koji ne sadrže materijale koji su štetni za ljuide. Takođe smo spremni za implementaciju REACH regulativa, na prvom mestu za proizvode koji se namenjeni deci.

Garancija - Gabol Srbija

Znamo da su kvalitet i izdržljivost naših proizvoda od ključne važnosti za naše kupce. Nudimo do 10 godina garancije na naše proizvode, u zavisnosti od njihovog tipa i tehničkih osobina.

Naš sistem kontrole kvaliteta je baziran na AQL-u, statističkoj metodi koja meri kvalitet u procesu proizvodnje, kao i otpornost materijala tokom svih faza proizvodnje i distribucije.

 

SERTIFIKATI ISO 9001 I ISO 27001

ISO 27001  ISO 9001

SERTIFIKAT O UZORKOVANJU PROIZVODA 

EQA